top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211119

Solvalla med en hel handfull hästar till start. Inledde gjorde Wilson Knight (Jorma Kontio) och Qvanting Indika (Claes) som båda gjorde stiliga insatser i samma lopp. Wilson sändes till täten vilken han sedan släppte för att fullfölja loppet i rygg ledaren, medans Qvanting hittade position i fjärde utvändigt.


Med ca 900 kvar gav sig Qvanting ut i tredje där han fick rygg att följa loppet ut. Qvanting avslutade sedan rejält upploppet ned till tredjepriset på 1.14,9a/2140, likaså Wilson som gick i mål med säsongens 8:e andrapris på tiden 1.14,7a/2140.


Wilda Knight stod på tur och knep femteplatsen efter en resa som sista häst i andraspår. Med dryga varvet från mål stötte hon ut i tredjespår och fick vandra den tunga vägen ända hem i mål. Tiden blev 1.15,7a/2140.


Årsseger nummer 7, och seger nummer 16 totalt, blev det för vindsnabbe Eddy West när han spurtade hem tredje raka på fina 1.13,4a/2140. Under resans gång placerad i femte ytter. Ut i tredjespår med varvet till mål men gick ut i än vidare spår genom sista sväng för att till fullo kunna uttnyttja hans snabba avslutning. Forsade undan med huvan oryckt och 2,5 längds marginal.


Vi gratulerar Eddys ägare AB B.L.Wester samt skötare Ellen Bergman!


Till start i samma lopp var Up To Me som tillsammans med Jorma Kontio landade i dödens och fick göra jobbet utvändigt. Tröttnade över upploppet och slutade i det slagna fältet på tiden 1.14,6a/2140.


45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page